logo
Search
Close this search box.

Marjo Hirvonen keilasi voittoon Kainuussa

BC Joe’s  Goldin Marjo Hirvonen keilasi ylivoimaiseen voittoon sunnuntaina Kainuussa. Joensuulaisten menestystä täydensi Mikko Hirvosen toinen sija sekä Luukas Väänäsen kolmas sija. Marjo Hirvosen voittomarginaali oli lähes 200 pistettä ja hän kaatoi keiloja 236 pisteen keskiarvolla. Mikko Hirvosen keskiarvo oli 226 ja Luukas Väänäsen 222. Neljänneksi finaalissa tuli Kainuun Ossi Mikkonen, jonka keskiarvo oli 208.

Vuokatin keilahallin Pottikisasta palkintorahoja joensuulaiset voittivat lähes kahden tuhannen euron edestä. Marjo Hirvonen sai voitosta 700 euroa, Mikko Hirvonen 550 euroa ja Luukas Väänänen 420 euroa. Lisäksi Mikko Hirvonen keilasi kilpailuiden ainoan 300 pisteen sarjan, josta lisäpalkintona tuli 300 euroa.

Vuokatin pottikisan kolme parasta. (Kuva Marko Lindeman)