logo
Search
Close this search box.

TOMI TURUSELLE TOINEN ERIKOISKILPAILUN VOITTO

Kolmiviikkoinen Mättäjien Mäiskeet keilattiin kolmiviikkoisena erikoiskilpailuna. Kisan aikana ratkottiin myös myyntimiesten paremmuus. Erikoiskilpailu oli suora loppukilpailu 6 sarjaan keskiarvotasoituksin. Edellisen kisan voittanut Tomi Turunen Joes Gold otti tässäkin haltuunasa ykkössijan eikä siitä enää viimeisellä viikollakaan ohi menty. Tulos 1455 (48) osoitti että ei turhaan maajoukkueruhmään ole kelpuutettu. Lukkea edustava Mika Hyttinen pääsi lähes kantapäille muutta eroa kertyi kuitenkin yhdeksän pistettä. Savonlinnan F-R:n Kari Sistonen jäi puolestaan kolmanneksi seitsemän pistettä Mikasta tuloksellla 1439 (228). Joensuun toinen kärkijuniori Nico Kärkkäiselle jäi näin mitalien ulkopuolelle neljänneksi myöskin hyvällä tuloksella 1435 (132). Kisassa oli kaikkiaan 145 kilpailusuoritusta.

Joensuun erikoiskilpailukausi jatkuu heti perään alkavalla perinteisellä Lukko Turnauksella.